wij gaan op vrijdag 29 maart 2024 weer open !

Trouwen

Vanaf 2012 is het mogelijk om in  de Doolhof te trouwen. Dit is natuurlijk een unieke gelegenheid en weer eens wat anders. Wij beschikken over twee pagode tenten waar wij maximaal 50 personen kunnen onder brengen. De tenten worden opgesteld in het hart van de Doolhof naast de  toren. Spannend dus om bijvoorbeeld uw gasten zelf te weg te laten zoeken door het doolhof naar deze locatie. De pagode tenten kunnen geheel naar uw wensen worden aangekleed en ingericht. De officiële  huwelijksvoltrekking vindt plaats door de ambtenaar van de burgelijke stand uit de gemeente Berkelland. De wettelijke kosten van de huwelijksvoltrekking dient u bij de gemeente Berkelland te voldoen. Voor het gebruik van de accommodatie in de Doolhof kunnen wij u een passende offerte aanbieden. Wij kunnen eveneens desgewenst voor de catering zorgen. Zo kunt u bijvoorbeeld aansluitend aan de huwelijksvoltrekking uw receptie houden.

Kortom: een unieke kans om uw huwelijk eens op een andere dan de gebruikelijke locaties te doen voltrekken. Laat uzelf en uw gasten eens verrassen.

Wilt u meer informatie? Neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op.

Lees meer...

Wandelen

In en rond Ruurlo is een groot aantal wandelingroutes uitgezet.

Ook rond De Doolhof is een zestal wandelingen uitgezet, variërend van 1,5 km tot 11 km. De wandelingen hebben een eigen kleur en zijn verkrijgbaar bij de VVV van Ruurlo. Ook zijn er talloze wegen en paden waarover u vrij kunt dwalen.

Lees meer...

Fietsen

In en rond Ruurlo zijn ook veel fietsroutes uitgezet.

Een voorbeeld: de Graafschapsroute-Oost, een fietstocht met een lengte van ruim 50 km. Deze fietsroute voert door de Graafschap: het meest noordwestelijke deel van de Achterhoek rondom Lochem, Vorden en Ruurlo. De tocht voert langs verschillende kastelen, de 'witte wieven' (in Zwiep) en door uitgestrekte bosgebieden. Er kan o.a. aan de Dorpsstraat van Ruurlo gestart worden.

Lees meer...